top of page

Termeni și Condiții

Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui website, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile:

 

  • Informatii administrator website

Site-ul www.sitech.ro este proprietatea SC SITECH SRL cu sediul in Str. ALEEA TEATRULUI, NR 2, BL T1 PARTER Craiova, judetul Dolj, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J16/3071/1992, Cod de Identificare Fiscala RO 3088903, denumita administrator.
 

  • Acceptare Termeni si Conditii

Administratorul va ofera accesul la website si  la utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.  Prin accesarea si utilizarea oricarui, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul website-ului, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

 

  • Drepturi de autor

Vizitatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul website-ului www.sitech.ro imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.
 

  • Politica de confidentialitate

Administratorul nu incurajeaza SPAM-ul, nu instraineaza sub nici o forma adresa dvs. de e-mail, cu care v-ati creat cont sau v-ati abonat la newsletter, unor terte persoane (fizice sau juridice), fara acordul dvs. explicit.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este pentru reclama-marketing-publicitate si realizarea de statistici proprii necesare dezvoltarii serviciilor oferite.
Administratorul colecteaza, de la clientii sai date cu caracter personal (nume si prenume, e-mail, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare) numai daca sunt furnizate in mod voluntar.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator fiind comunicate Serviciului Comercial / Marketing ai administratorului.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt inexacte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
 
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.

 
Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

 

  • Litigii

TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV) se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul companiei, se va apela la instanta judecatoreasca a Tribunalului din localitatea in care firma isi are sediul.

 

  • Dispozitii finale

Termenii si Conditiile (TCGV) expuse in acest document reprezinta Contractul dintre dumneavoastra si SC SITECH SRL, pe care trebuie sa îl acceptati si respectati pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul www.sitech.ro. TCGV din acest Contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului și www.sitech.ro
SC SITECH SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.

bottom of page